Proces-verbaal voor geluidsoverlast in Schoondijke

Normal politie embleem

Volgens omwonenden veroorzaken bewoners van de Jacob van Ruysdaelstraat in Schoondijke regelmatig overlast door harde muziek te draaien. Zaterdagavond was het weer raak en moest de politie eraan te pas komen om de overlast te doen stoppen.

De laatste keer dat overlast werd geconstateerd door de politie was de afspraak met de bewoners gemaakt dat bij een volgende keer proces-verbaal opgemaakt zou worden.

Toen agenten de straat inreden werden ze meteen aangesproken door omwonenden dat de overlast weer hevig was. De politiemensen belden aan bij de betreffende woning en toen de deur werd geopend kreeg de bewoner proces-verbaal aangezegd. Zijn vrouw was het hier echter niet mee eens en begon nog meer overlast te veroorzaken door uit het raam op de bovenverdieping te gaan gillen en te schelden naar omwonenden.

De vrouw was niet voor rede vatbaar en is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ze is voor een hulpofficier van justitie geleid en heeft een verklaring afgelegd. Na dit verhoor is de vrouw weer in vrijheid gesteld.

Door de agenten is nu de afspraak gemaakt dat bij een volgende keer de geluidsinstallatie in beslag wordt genomen.

Adverteren op SluisActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SluisActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sluis
23:32

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

63%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief