Motorrijder overleden na verkeersongeval op de Hogeweg

3 maanden geleden gepubliceerd

Een 21-jarige motorrijder uit België is op maandagavond 18 maart 2023 om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Hogeweg. Ondanks pogingen tot reanimatie overleed de man ter plaatse. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

De gebeurtenissen

De man was maandagavond samen met een andere motorrijder op pad. Ze reden op de Hogeweg in de richting van Aardenburg. Op een gegeven moment merkte de andere motorrijder dat de 21-jarige man niet meer achter hem reed. Toen hij terugkeerde, trof hij de motorrijder aan die ernstig gewond was geraakt na een val.

Snelle hulp

Een omstander die het ongeval zag gebeuren, bood direct eerste hulp en startte met reanimeren. De reanimatie werd voortgezet door het ter plaatse gekomen politie- en ambulancepersoneel. Ondanks deze inzet overleed de motorrijder. De politie heeft haar dank en respect uitgesproken voor de snelle handelingen van de omstander.

Politieonderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Er zijn tot nu toe geen verdere details bekendgemaakt.