Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval in Schoondijke en gaat er vandoor

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Een 19-jarige man uit Biervliet veroorzaakte woensdagavond 16 december een ongeval op de Prinses Beatrixstraat. Twee inzittenden raakten gewond en zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Ook een geparkeerde auto liep schade op. De veroorzaker ging er vandoor. Hij is aangehouden en bleek onder invloed van alcohol.

Het ongeval vond rond 19.30 uur plaats op de Prinses Beatrixstraat. De 19-jarige bestuurder kwam in aanrijding met een andere auto met daarin twee inzittenden. Deze personen raakten gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De veroorzaker ging er van door en kon door een agent in de Willemsweg aangehouden worden. Uit een adamanalyse bleek dat hij teveel gedronken had (285 ug/l). Een beginnend bestuurder mag hoogstens 88 ug/l in zijn adem hebben. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Na het verhoor mocht hij naar huis. Politie maakt een dossier op en dit wordt ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Adverteren op SluisActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SluisActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sluis
00:09

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

63%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief