Voetganger overleden na aanrijding, getuigen gezocht

Normal politie

Op donderdagavond 31 december, omstreeks 23.00 uur, is een voetganger op de N253/Lange Heerenstraat in Oostburg aangereden door een personenauto. De voetganger, een 43-jarige man uit Aardenburg, kwam hierbij om het leven.

Vermoedelijk wilde de man richting huis lopen, omdat zijn auto zonder brandstof langs de weg stil was komen te staan. De man liep dus in de richting van Aardenburg. De auto van de man stond even verderop langs de weg. Een langsrijdende vrouw (25, Aardenburg) zag de man niet lopen. Zij reed met haar auto de man aan.

De vrouw belde meteen de hulpdiensten. Toen die ter plaatse kwamen is begonnen met reanimatie, maar dat mocht helaas niet meer baten.

De 25-jarige vrouw is op het bureau gehoord door de politie. Zij bleek niet onder invloed van drank of drugs. De verkeerspolitie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest zodat er een uitgebreid sporenonderzoek gedaan kon worden. Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf.

Getuigen gezocht

De politie wil graag weten of er automobilisten zijn die deze man op donderdagavond 31 december 2020, tussen 22.00 en 23.00 uur, hebben zien lopen over de N253/Lange Heerenstraat in Oostburg. Hebt u tussen die tijdstippen daar gereden? Dan wordt u verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). U wordt verzocht bij uw contact zaaknummer 2021-000016 te vermelden.

Adverteren op SluisActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SluisActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Sluis
02:35

18° C

Zwaarbewolkt

2.57 km/h

63%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief